Dr. David R. Hawkins tanításai

Dr. David R. Hawkins tanításaiDr. David Hawkins, akit Teréz anya és Dr. Wayne Dyer is méltatott az emberi elmével kapcsolatos korszakalkotó kutatásaiért és innovatív tanításaiért, teljesen új szintre emelte a spirituális igazság és a megvilágosodás megértését. Hawkins doktor, az ismert pszichiáter, orvos, kutató, spirituális tanító és előadó a Spirituális Kutatóintézet alapító igazgatója és az elkötelezett nondualitás útjának kidolgozója volt. Csaknem három teljes évtizedet szentelt az emberi lélekben rejlő lehetőségek megértésének. Az élet minden területére kiterjedő kutatásai olyan módszerek kidolgozásához vezettek, amelyeket bárki felhasználhat saját életminőségének emelésére.
Ez a könyv, amely Hawkins doktor számos előadásából, interjújából és hangfelvételéből készült, az olvasókat a tudatosság, az önfegyelem és a megismerés magasabb szintjére emeli. Dr. Hawkins alapvető tanításainak azt tíz fejezetét foglalja össze, amelyek a mai világ számára a leghasznosabbak és leglényegesebbek, beleértve a Tudattérkép® kalibrációs módszerét is.
A Dr. David R. Hawkins tanításai című kötet Hawkins doktor egyik utolsó előadását is tartalmazza, amely a spirituális kereső legértékesebb tulajdonságairól szólt.

További hasonló könyvek


Lélekgyöngyök

Ez a kötet időrendi sorrendben tartalmazza a szerző naponta születő verseit, és így belső tükörként szolgál. A költemények saját fejlődési lépcsőfokainak vetületei, amelyeket az olvasó a költővel együtt akaratlanul is megmászhat, ha átadja magát a rímes utazásnak. A lélek kagylójában született gyöngyök fénye megvilágítja a költő és az olvasó Eggyé váló útját.

Valóság, spiritualitás és a modern ember

Jelen könyv a tudatkutatás felfedezésein alapuló sorozat hetedik kötete. Nemcsak azt írja le részletesen, hogy miként tegyünk különbséget igaz és hamis közt, hanem azt is, hogy miként különítsük el a látszat illúzióját a belső valóság igazi lényegétől. A szöveg elmagyarázza, hogyan válasszuk külön az észlelést a lényegtől, és ezáltal képessé teszi az olvasót arra, hogy […]

A reggel és az este jógája

Popper Péter e rövid, ám annál hasznosabb könyvben két ősi indiai gyakorlatsort mutat be: a reggel és az este jógáját, melyek rendszeres gyakorlása megteremti a nap belső rendjét és derűjét. Zaklatott korunkban a legtöbben rohanunk, mindig időzavarban vagyunk, kapkodva intézzük dolgainkat. Ez a korszak árka: elsodor minket, s ez ellen keveset tehetünk. Ám az már […]