Levelek Srí Ramana Maharsi ásramjábólSzúri Nágammá ebben a könyvében a mestere mellett töltött évek legmeghatározóbb élményeit osztja meg az olvasóval. Az írónő a mélység legaljáról jutott el oda, ahová minden spirituális kereső vágyik: szellemi tanítója közelségébe. Srí Ramana Maharsi apai szeretettel irányította tanítványa útját, és amikor azt vette észre rajta, hogy valamilyen gondjának túl sok figyelmet szentel, akkor szigorúan terelte vissza ottlétének célja felé, ami nem volt más, mint az abszolút tudás megszerzése. Miután az írónő Maharsi ásramjába került, mindig mestere közelében tartózkodott, ő jelentette számára az anyát és az apát, az ásram lakói pedig a családot. Szellemi tanítója halála után a Levelek írója még három évig az ásramban élt, majd élete utolsó harmadát egyedül, visszavonultan, szívében mesterével töltötte.
Szúri Nágammá Levelek Srí Ramana Maharsi ásramjából című könyvében a mestere mellett töltött évek legmeghatározóbb élményeit osztja meg az olvasóval.

További hasonló könyvek


Hivogató II.

A könyv, melyet most kezedben tartasz Hívogató. Immár a második része annak a jól kigondolt útitervnek, amely segítségedre lehet abban, hogy a gyülekezetben vagy vallásórán rád bízott gyermeket eredményesen tudd végig kísérni egy izgalmas felfedezésen.