A 27. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár idén, a járványhelyzethez igazodva az online térbe költözik, a rendezvény tehát kénytelen nélkülözni a hagyományos vásári hangulatot. A világhálón keresztül közvetített programokra idén is a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház épületében kerül sor, a közönség azonban otthonról követheti.

Ez nem jelenti azt, hogy olvasnivaló nélkül maradnak a nyomtatott betűk szerelmesei. A vásár honlapját, a vasarhely.ro-t úgy szabtuk át, hogy egyszerűen, néhány kattintással vásárolni lehessen az erdélyi könyvkiadók idei kínálatából.

Olvasóinkat arra ösztönözzük, hogy nézzenek szét a Kiemelt Könyvek menüre kattintva, használják a baloldali szűrő lehetőségeket (lásd Könyv Kategóriák, Ár Kategóriák és Kiadók), hogy könnyebben megtalálják azt a kiadót és kiadványt, amit keresnek.

Minden könyv mellett található egy „Megvásárolom” gomb, erre kattintva a látogatókat átirányítjuk a kiadó oldalára, ahol megrendelhető az óhajtott könyv.

Figyelem: a vasarhely.ro oldal nem felel a könyvek megrendeléséért, kifizetéséért, illetve kiszállításáért. Mindezekről kizárólag maguk a kiadók gondoskodnak.

Kellemes böngészést és vásárlást!