Vasárnap, 2020. október 25.
BLANKA, BIANKA napja
Menü

Köztér

Kedd, 2016. december 13. | Szerk.

Közös cipősdoboz-akciót szerveznek


A Petry hús- és hentesáru valamint a Sapientia EMTE Marosvásárhelyi Karának Kommunikáció és Közkapcsolatok Szak hallgatóinak társszervezésében idén is megszervezésre kerül a Cipősdoboz akció november 28-a és december 19 -e között. A rászoruló gyerekek karácsonyának boldogabbá tételéhez bárki hozzájárulhat, nincs más dolga, mint egy cipősdobozba belepakolni a gyerekeknek örömet okozó tárgyakat, majd gondosan becsomagolni a dobozt.

A doboz tartalmazhat játékokat (kisautó, baba, plüssállat, társasjáték, világító vagy hangot adó játék (elemmel!)), iskolai eszközöket (tollak, tolltartó, színes ceruzák, számológép, zsírkréta, kifestő, jegyzettömb), higiéniai eszközöket (fogkefe, fogkrém, szappan, fésű), illetve egyéb tárgyakat (például CD, DVD, puzzle, legó, kis képeskönyv, meséskönyv, cukorka, nyalóka, játék ékszer, óra) A dobozba ne kerüljenek agyonhasznált játékok, ruhák, agresszivitásra késztető képek, játékok (játékpisztoly, kés), konzervek, romlandó ételek, gyümölcsök, folyékony dolgok (sampon, testápoló), gyógyszerek, törékeny tárgyak (tükör, porcelánbaba) illetve semmilyen alkohol tartalmú italok.

Ha szeretné szebbé tenni legalább egy gyermek karácsonyát, családjával, barátaival, osztálytársaival vagy munkahelyi közösségével együtt töltsenek meg egy vagy több cipősdobozt ajándékokkal és szeretettel, ezt pedig juttassák el az Önökhöz legközelebb található PETRY üzletbe Az ajándék célba éréséről a Petry cég munkatársai gondoskodnak. Bővebb információkért érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: petry.sapientia.team@gmail.com