Vasárnap, 2020. október 25.
BLANKA, BIANKA napja
Menü

Köztér

Kedd, 2017. február 7. | X

Játszóház nyílt a város központjában


Földalatti autóparkoló egyelőre nem épült Marosvásárhely központjában, földalatti „gyerekparkoló” azonban igen. A Rózsák tere 16 szám (a B&B gyógyszertár melletti kapualj után jobbra) alatt (a szó szoros értelmében alatt) egy Marosvásárhelyen egyedülálló földalatti gyerekbirodalom várja az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket.

Ez a Creactivity Kids Club, egy interaktív és személyiségfejlesztő játszóház, ahol az egészen pici, egy éves gyerekektől a 12 évesekig biztosítanak minőségi szórakozást. A 2-7 éves gyerekek számára gyerekmegőrzőt működtetnek, nagyobb gyerekeknek pedig tematikus rendezvényeket, társasjáték-délutánokat, kézműves műhelyeket és interaktív játékokat szerveznek.

A játszóház működtetői nem csak egy teret hoztak létre, ahol „csak úgy elvannak a gyerekek és a szüleik”. Itt úgy játszhatnak a „világ legfontosabb emberei”, hogy közben fejlődnek, tanulnak. A gyerekek motorikus, szenzomotoros, taktilis érzékelésének és egyensúlyérzékének fejlesztésére Wesco és Gonge eszközöket szereztek be. A Creactivity Kids Club-ban használható minőségi és fejlesztő játékok gyártói: Ikea, Fakopáncs gyár és a Beto vállalkozás. 

Amíg a szülők ügyes-bajos dolgaikat intézik a városban, a földalatti gyerekbirodalomban szakképzett gyerekanimátorok játszanak a kicsikkel. A 6-12 éves gyerekek pedig minőségi társasjátékokat próbálhatnak ki a helyszínen: Activity junior, Jumbo játékok, Tabu, Jungle speed és a Brainbox valamennyi játékát.

De természetesen a Creactivity Kids Club-ból sem maradhatott ki a labdamedence és a csúszda sem.

A Rózsák tere, 16 szám (a B&B gyógyszertár melletti kapualj után jobbra) alatt található játszóház hétfőtől péntekig délelőtt 10 és este 8 óra között tart nyitva. Szombaton és vasárnap pedig a zártkörű rendezvényeké a terep.

Egy óra gyerekmegőrzés 15 lej (gyerekenként). Az ár tartalmaz egy Tchibo kávét a gyerek kísérőjének vagy a gyerek számára egy pohár almalevet vagy egy idénygyümölcsöt.

A másfél órás tematikus rendezvények ára gyerekenként 20 lej.

További információkért és foglalások a 0749-154.849-es telefonszámon.