Vasárnap, 2020. július 12.
IZABELLA, DALMA napja
Menü

Köztér

Hétfő, 2016. szeptember 5. | Szerk.

Három éves a Maros megyei Nőszervezet


3 év alatt 42 tagszervezettel és több mint 485 rendezvénnyel gazdagította a Maros megyei RMDSZ Nőszervezete a helyi és megyei közösségeket. Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy a kezdeti lendület, lelkesedés nem lankadt, mindig voltak újabb kezdeményezések, ötletek, amelyek nemcsak felmerültek, hanem meg is valósították őket.

Hétvégén, szeptember 3-án Szovátán ünnepelte 3 éves születésnapját a Maros megyei RMDSZ Nőszervezete. A rendezvény, amelyen közel 70 hölgy vett részt szerte a megyéből, a színes programok helyszíne volt, ugyanis ismerkedő - csapatépítő játékokat, előadásokat, közös ötletelést tartalmazott. A program összeállításában arra törekedtek, hogy minden szervezet vállaljon fel egy programpontot, amit megszervez hölgytársai számára. Ezzel érdekesebbé, valamint személyesebbé is tették a születésnapot, az sem elhanyagolandó, hogy ezekre otthon készültek, közösen ötleteltek, fontos volt számukra, hogy településük valamilyen formában ismertté váljon a résztvevők körében.

„Sokan vagyunk és tudunk közös érdekért csapatban együtt dolgozni. Ezt bizonyítja az elmúlt 3 év és a növekvő, egymást mind jobban ismerő és tisztelő csapat. A szombati nap ismét igazolta mottónkat: A Nőszervezet az a hely, ahol a találkozásainknak lelke van! Az elmúlt évek tapasztalatára alapozva folytatjuk az elkezdett munkát, célunk az, hogy a hölgyeket bátorítsuk, felkaroljuk, lehetőséget biztosítsunk a kibontakozásra” - fogalmazott Csép Éva Andrea, a Maros megyei RMDSZ Nőszervezet elnöke.

„Az RMDSZ Nőszerveztének bárki tagja lehet. Szervezetükben minden nő megtalálja a helyét céljainak, érdeklődésének, képzettségének megfelelően, csatlakozni online lehet a nok.rmdsz.ro oldalon, valamint személyesen a helyi szervezeteknél” – írják a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben.