Kedd, 2020. május 26.
FÜLÖP, EVELIN napja
Menü

Esemény

Hétfő, 2014. június 2. 19:00
Stúdió Színház

Kész csoda


Kovács Levente: Kész csoda

New York. Kilencvenes évek. Hat barátnő próbál boldogulni a párkapcsolatok szövevényes világában. Hetente egyszer összegyűlnek, hogy kibeszéljék mindazt, amit másokkal, máshol nem tudnak. Keresik önmagukat, a világ apró rezdüléseit, a csendet, a nevetést. Önfeledten társasjátékoznak minden összeülésükkor, a villámkérdések kereszttüzében mégis lehetőség nyílik egy-egy félmondatra, vagy akár hosszabb elmélkedésre is, amikor felszínre kerülnek az aktuális problémák. Sőt, sokszor nem is a kártyalapon lévő kérdés a lényeg, de még a válasz sem, hanem a beszélgetésre, viccelődésre nyílt lehetőség. Egyikük válása a kis csapat életét teljesen felforgatja, és talán az szenvedi a legnagyobb kárt, aki a legmegértőbb próbál lenni. Két spanyol fiatalember teljesen új irányba tereli az események folyását…
A sok poén, nevetés mögött ott lapul a kérdés: hogyan ragadható meg a boldogság, és honnan tudjuk meg, hogy csoda történt velünk?
 
 
A II. éves magiszteri színészosztály előadásában játszanak: Bokor Andrea, Ozvald Enikő, Bogár Barbara, Sándor Anna, Kovács Károly, Köllő Nándor, valamint Nagy Beáta és Simon Boglárka, I. éves mesteris hallgatók.
Díszlet-jelmez: az egyetem II. éves látványtervező szakos hallgatói, irányító tanár: Dobre Kóthay Judit
Rendezte: KOVÁCS LEVENTE
 
Az előadás időtartama 2 óra 30 perc, egy szünettel.
 
Jegyeink megvásárolhatók a Stúdió Színház jegypénztárában, minden kedden 14 – 18 óra között, vagy az előadás helyszínén, kezdés előtt egy órával. 
Jegyeket foglalhatnak a 0736 350 686 telefonszámon vagy a jegy@szini.ro email címen.
Kérjük nézőinket, hogy a lefoglalt jegyeket legkésőbb előadás előtt fél órával legyenek szívesek átvenni.