Szerda, 2020. július 15.
HENRIK, ROLAND napja
Menü

Éjjeli őrjárat

Vasárnap, 2016. február 21. | Szerk.

Már készülnek az idei Városi Gólyabálra


Március 19-én, délután 5 órától lesz az idei Városi Gólyabál. A hatodik alkalommal megszervezett rendezvény házigazdái a hagyományokhoz híven idén is a Marosvásárhelyi Kultúrpalotában várják a vendégeket. A buli azonban a President Hotel nagytermében lesz meg tartva. A buli 21:00 órakor kezdődik, a jó hangulatért DJ Andrei Chelbezan gondoskodik.

„Ezt az eseményt várják minden évben türelmetlenül a diákok. Közeledtével felpezsdül az élet a diákság körében, izgalmasan várják, hogy idén mivel rukkolnak elő diáktársaik, vajon ki lesz az, aki elnyeri a zsűri tetszését, hiszen rengeteg tehetséget rejtenek az iskolák” – jelentik ki a rendezvényről a szervezők, akik a fergeteges Rió-i karnevál után idén bebizonyítják, hogy nem ismernek lehetetlent. „Sokan azt gondolják, hogy az időutazás csak egy álom, egy elérhetetlen cél. A Városi Gólyabál csapata idén ezt a célt tűzte ki. Az időben fogunk utazni, visszamegyünk a múltba és megmutatjuk annak varázslatos szépségét. Kalandra fel!” – áll az rendezvény felhívásában.

A Városi Gólyabál nemcsak egy színvonalas eseményt biztosít a helyi fiatalságnak, hanem az iskolák közötti kapcsolatot is erősíti, ugyanakkor lehetőséget nyújt magyar líceumok kilencedikes diákjainak megmutatni tehetségüket, tánctudásukat, műveltségüket.

A gólyák, akik ezen az eseményen bizonyíthatnak már kiérdemelték a líceumi gólyabál által a színpadon való megjelenést. Így mindegyik pár a saját líceumát képviseli ezen a rendezvényen. Idén is, mint előző években, 9 marosvásárhelyi líceum gólya párja méretteti meg tehetségét a Városi Gólyabálon.